Patīkams dzestrums un uzmundrinājums pārņem, izejot no mājām. Esmu ekipējies ar fototehniku un pilnā gatavībā doties uz šīm kāzām. Tikai divas dienas iepriekš bildēju šim pārim pirmskāzu fotosesiju Latvijas Nacionālajā bibliotēkā https://www.sanhajietis.com/blog/pirmskazu-fotosesija-pie-lnb/ , kurā, manuprāt, spējām iegūt lieliskas un galvenais savādākas fotogrāfijas nekā lielai daļai pāru no Nacionālās bibliotēkas. Jau pirmskāzu fotosesijas laikā sapratu, ka fotografēt kāzās būs tikpat vienkārši un patīkami kā pirmskāzu fotosesijā. Iespējams iemesls tam bija tas, ka bijām kolēģi maģistra studijās. Jāpiemin arī līgavainis, kurš spējis savam youtube kanālam palielināt video skatījumu skaitu kopš šī gada februāra beigām gandrīz par vienu miljonu. Youtube video kanālu skatīt šeit https://www.youtube.com/user/burvigais89/featured

Jaunā pāra gatavošanās notika lieliskajā Lady’s class apartamentos https://www.theladysclass.com/ , kuros viennozīmīgi var iegūt maigas un gaišas gatavošanās fotogrāfijas, kā arī kādu lielisku fotogrāfiju no Vecrīgas.

Pēc ziedu nolikšanas pie Brīvības pieminekļa bija laiks nelielai neplānotai fotosesijai Vecrīgā, pēc kuras varējām doties uz Rīgas Lutera Baznīcu (tautā saukta par Torņakalna baznīcu), kur notika svinīgā ceremonija.

Vēlāk lieliska saulrieta apspīdēti uzrīkojām nelielu fotosesiju, pēc kuras jau varējām doties uz viesu namu.