Neskatoties uz sliktajiem laikapstākļiem Rīgas rogainingā, kad brīžiem sniga un brīžiem lija, tas neatturēja no milzīgā dalībnieku skaita, kuri vēlējās pārbaudīt savu izturību 2h, 4h vai 6h distancēs, meklējot kontrolpunktus Imantā un tās tuvākajā apkaimē. Tā vien liekas, ka daba uzlika papildus pārbaudījumu visiem Rīgas rogaininga dalībniekiem, jo iepriekšējās dienās pieturējās patīkami silts laiks, bet ne šajā dienā.

Bail pat iedomāties, cik liels kilometru daudzums tika noskriets kopā no visām komandām, jo pat viena no komandām, kā viņi izteicās, noskrēja pāri 56 km, kas, manuprāt, jau vien ir apbrīnojami, ņemot vērā, nepatīkamos laikapstākļus, kad vien gribas sēdēt istabā un nekur laukā nerādīties.

Šajās sacensībās vien būtu vērts piedalīties ne tik ļoti tā azarta un skriešanas pēc, bet gan iespējas pabūt tādās Rīgas vietās, par kurām iepriekš tā īsti nezinājāt. Tā drīzāk ir iespēja iepazīt Rīgu un tās apkārtni labāk. Noteikti iesaku visiem sekot līdzi nākošajai informācijai par Rīgas rogainingu un piedalīties vismaz 2h trasē. Tiekamies nākošajā posmā! Plašāk – http://www.rigasrogainings.lv/