Jau kādu laiku tika domāts par nelielu ceļojumu uz Stokholmu, bet ne uz standarta 6 stundām, jo tomēr vēlējāmies nedaudz vairāk apskatīt pilsētu bez steigas. Tas nozīmēja, ka nāktos pavadīt Stokholmā nakti. Lai šo piedzīvojumu padarītu vēl interesantāku, izvēlējāmies pārnakšņot uz viena no kuģīšiem, kurš pietauvots ar skatu uz pilsētas centru, līdz ar to brokastojot skats bija lielisks. No visa Stokholmā pavadītā laika pašu vecpilsētu aplūkojām tikai nedaudz, jo dienas programma bija piepildīta ar citām interesantām aktivitātēm.

Ko tad īsti ieteiktu apskatīt šajā pilsētā? Tās noteikti ir divas vietas!

Pirmā no tām ir tiem, kuri ir ieinteresēti fotogrāfijā – “Fotografiska” http://www.visitstockholm.com/en/See–do/Guides/Stockholm-top-10/

Otrā no tām, kura ir jāaplūko, ir zinātnes un elektronikas muzejs http://www.tekniskamuseet.se/1/start_en.html , kurā šobrīd ir lielākā datorspēļu izstāde pasaulē http://www.tekniskamuseet.se/1/5177.html?utm_source=visitstockholm.com%2Fen%2F&utm_medium=banner&utm_campaign=gameon , šīs spēles katrs muzeja apmeklētājs var arī uzspēlēt, līdz ar to spēļu istabā bez problēmām var pavadīt 2h.