Daudzi var prātot, ko tad tējkanna dara Skotijā? Tā ir sanācis, ka šī neatkārtojamā un lieliskā tējkanna ir kļuvusi par viltus farmaceitu biedru. Biedru, kuram pienākas pilnīgas tiesības piedalīties visos viltus farmaceitu laivu braucienos. Tā kā par laimi atsevišķas avio biļetes tējkannām nav jāiegādājas un to mierīgi var ievietot bagāžā, tad mums neradās nekādu problēmu to ņemt līdzi.

Tikai sastapta arī ekskursantu grupa no Krievijas, kura bija ļoti izbrīnīta par tējkannu. Savukārt tajā pašā laikā vietējiem britiem mācījām vārdu čaiņiks, jo kā izrādījās viņi bija ļoti ieinteresēti šajā vārdā un tā nozīmē.

Kur tik čaiņiks nepabija? Grūti par uzskatīt visas vietas un visus jautros piedzīvojumus, kurus tas izbaudīja. Diemžēl uz Ted 2 filmu viņš nebija.

Kā tad īsti gāja čaiņiķam pirmajā ārzemju ceļojumā? Daļu no fotogrāfijām var aplūkot zemāk.

cainika-celojums-skotija-1 cainika-celojums-skotija-2 cainika-celojums-skotija-3 cainika-celojums-skotija-4 cainika-celojums-skotija-5 cainika-celojums-skotija-6 cainika-celojums-skotija-7 cainika-celojums-skotija-8 cainika-celojums-skotija-9 cainika-celojums-skotija-10 cainika-celojums-skotija-11 cainika-celojums-skotija-12 cainika-celojums-skotija-13 cainika-celojums-skotija-14