Īsas un nelielas kāzas, kas tiek svinētas kopā ar ģimeni un tuvākajiem draugiem, kļūst arvien populārākas Latvijā. Manuprāt, šādas kāzas izceļas ar īpašu mīlestības un sirsnīguma atmosfēru.

Tomēr kā visu paspēt? Ja vēlas iegūt fotogrāfijas, kurās ir gan zaļums, gan nedaudz no Rīgas mūsdienīgās arhitektūras? Viens variants ir doties ārpus Rīgas, lai būtu tuvāk dabai, bet tad doties atpakaļ. Tomēr otrs variants ir doties uz Latvijas Universitātes Botānisko dārzu, kur iespējams iegūt savādāku noskaņu un ar izteiktu dabas piesitienu. Ja vēl ieplāno, ka pēc nelielās bildēšanas būs svinīgā ceremonija Rīgas Pārdaugavas Dzimtsarakstu nodaļā, tiek ieekonomēts ne tikai laiks, kas būtu jāpatērē, dodoties uz ceremonijas vietu, bet arī viesiem nebūs jāgaida jaunais pāris no bildēšanās.

Šāds ideālais risinājums tika izvēlēts Ilzes un Arta kāzu dienā. Prieks strādāt, kad individuālajai fotosesijai tiek atvēlēts pietiekoši laika, jo citreiz arī pilnas dienas kāzās pāris tai velta vien pārdesmit minūtes no pārpildītās dienas, kuru laikā tad jācenšas iegūt maksimumu, lai izvairītos tikai no reportāžas tipa bildēm.

Medusmaize ir bildēt jauno pāri pie senākām vai tieši modernām ēkām. Pēc “Jā” vārda pateikšanas devāmies uz Latvijas Nacionālo bibliotēku otram bildēšanās cēlienam. Bildēties šeit bija ne tikai interesanti jaunajam pārim, bet arī viesiem. Jo atzīsimies, tikai neliela daļa no mums ir bijusi Latvijas Nacionālajā bibliotēkā. Līdz ar to kaut kas nebijis gan viesiem, gan iegūtas skaistas bildes jaunlaulātajiem.  

Kā punkts uz “i”, bija vēl viena fotografēšanās tūre pie kāzinieku iecienītas ēkas – Saules akmens jeb “Swedbank” ēkas, kur tika atvērts šampanietis un tālāk jau baudīta atlikusī dienas daļa, tikai nu jau bez manis. Un cik daudz emociju – paldies!