Kāzas visu laiku ir bijušas viens no svarīgākajiem notikumiem cilvēku dzīvē – tas ir jaunas ģimenes sākums. Mūsdienās jaunais pāris grib, lai viss ir super skaisti un viesi apmierināti, tiek domāts par katru sīkumu – ziedi, telpu dekorācijas, ēdiens, mūzika, gaismas, izklaides, fotogrāfijas, video, make up, frizūra utt. Reti kura mūsdienu līgava kāzu dienā mazgās grīdas un griezīs salātus viesiem, krietni patīkamāk ir par to nedomāt, bet tikt uzpucētai un izbaudīt kāzu fotosesiju, lai vakarā jau sievas statusā sēstos pie skaisti saklāta galda. 🙂

Katras kāzas vienmēr izceļas ar kaut ko savu un katrās no tām esmu spējis saskatīt kādu odziņu. Vai tas ir dienas plāns, kāzu vadītājs, varbūt muzikanti vai varbūt kāzu aksesuāri Šoreiz īpaši uzsvēršu kāzu galda kartes un mazās dāvaniņas, kas paliek viesim kā atmiņa no lieliskajiem svētkiem un ir kā neaizvietojams papildinājums kāzu tematikai.

Kāzu plānošana viennozīmīgi ir ļoti laikietilpīgs process, tāpēc bieži vien pāri sāk visu darīt ļoti laicīgi. Kad izdomāta tematika, nepieciešams apdomāt arī tādus sīkumus kā galda kartes un tām blakus bieži vien esošas dāvaniņas viesiem (piekritīsiet, ka izvēlēties un atrast vēlmēm un cenai atbilstošu viesu namu, kur paēdināt un izguldīt viesus, ir krietni sarežģītāks uzdevums! Kur nu vēl labu fotogrāfu! /www.sanhajietis.com / 😉 ). Vienam šo sīkumiņu veidošana liksies nesaistošs un ķēpīgs darbs – sagriezt kartiņas, mežģīnītes, skaisti visu uzlīmēt, nepielīmējot savus pirkstus un neatstājot pirkstu nospiedumus kā dekora elementus uz galda kartes – tāpēc viņš izvēlēsies to uzticēt kādam profesionālim, izsakot savas vēlmes un vīzijas. Bet citi pāri centīsies ielikt sevi šajās galda kartēs un dāvaniņās, lai viesis justu, ka pāris īpaši centies darīt visu pats.

Ja gribēsiet darīt visu paši un esat no laicīgajiem kāzu plānotājiem, tad iesaku apmeklēt tādas adreses kā

  • ebay.com
  • amazon.com
  • aliexpress.com.

Meklētājā ierakstot pavisam vienkāršus atslēgas vārdus kā wedding, wedding decorations, wedding favors utt., pavērsies ļoti plašs piedāvājumu klāsts ar dažādām kāzu dekorācijam, mežģīnēm, kartiņām u.c. lietām un sīkumiem par pievilcīgām cenām, ko var izmantot gan ielūgumos, gan galda kartēs, gan dāvaniņās, gan vēlamās noskaņas radīšanai svinību telpā. Taču jāpatur prātā, ka ne vienmēr viss attēlā izskatās tikpat labi kā dzīvē, tāpēc ieteiktu pasūtīt vairākus dažādus materiālus un dekorus, lai pēc tam ir no kā izvēlēties.

Noslēgumā iedvesmai piedāvāju nelielu ieskatu kāzu galda kartēs un dāvaniņās, kuras jau vairākus gadus, veiksmīgi fotografējot kāzas, esmu atcerējies ielikt foto somā un paņemt līdzi kā atmiņu no svinībām, lai jau vēlāk pievienotu tās savai nelielajai kolekcijai. Diemžēl jāatzīst, ka no ļoti daudzām kāzām, īpaši uzsākot savu karjeru kā kāzu fotogrāfam, esmu aizmirsis paņemt līdzi, bet iegūtās medus un ievārījuma burciņas ātri vien tiek iztukšotas un mazās konfektes un rieksti šokolādē arī nozūd nemanot. Tādēļ diemžēl šī kolekcija nekad nebūs pilnīga, bet tas mani neaptur un neapturēs arī turpmāk turpināt tās vākt un pievienot savai kāzu kolekcijai.

Hey, ja tev šis raksts patika un likās noderīgs, tad noteikti nospied like pogu mani fb lapai, jo pavisam drīz publicēšu vēl citu noderīgu informāciju -> www.facebook.com/SanhajietisPhotography

P.s. Publicējot šo rakstu sapratu, ka šī gada kolekcijas papildinājums nav iekļauts fotogrāfijās.