Nav viegli atrast tik apņēmīgu un mākslinieciski talantīgu līgavu kā Agniju, kura spēja parūpēties par neatkārtojamu noformējumu ne tikai foto stūrītim ezera krastā un dekoriem viesu namā, bet arī uzdizainēt plānu viesu izsēdināšanai viesu namā. Pats svarīgākais un sarežģītākais ir to visu darīt savās kāzās. 🙂

Ceremonija notika Vissvētākās Jaunavas Marijas debesīs uzņemšanas kapelā, kurā šīs bija pirmās un šobrīd vēl vienīgās. Vai nav lieliski izdomāt ko savādāku un neparastāku, pie tam būt pirmajiem, kas ko tādu realizē? Es domāju, ka ir tā vērts.

Kāzu dienā tika apmeklēta Krāslavas pils, no kuras paveras lielisks skats uz Daugavu. Jāsaka, ka pavisam drīz arī paši Preiļi varēs lepoties ar skaisti atjaunotu pili, kas spēs piesaistīt ne vienu vien jauno pāri un tūristu. Protams Latgales kāzas bez pieturpunkta pie Čertoka ezera neiztiek, jo šī jau daļēji ir kā kulta vieta, kur vasaras mēnešos bezmazvai katru dienu var sastap kādu jauno pāri.

Kā viesu nams tika izvēlētas Lejasmalas, kur blakus ezeram tagad ir uzcelts arī skaists tējas namiņš ar plašu terasi līdz pat ezera krastam. Skaista vieta, kur rīkot ne tikai mičošanu, bet arī kādu mazu ballīti vasaras mēnešos.

Pēc kāzām ieminējos Agnijai, ka tad, kad ikdienā viss viņai apniks, ir jāsāk nodarboties ar kāzu dekorēšanu. Tādēļ, ja meklējat dekorētāju un izdodas pierunāt Agniju uz tādu avantūru, noteikti nenožēlosiet.