Vai tiešām tas ir iespējams, ka kāzu fotogrāfs ar vairāku gadu pieredzi un zināšanām sola safotografēt kāzas bez maksas? Grūti tam noticēt, tomēr tā ir taisnība!

Jau vairākus gadus profesionāli fotografēju kāzas visā Latvijā. Gadu laikā esmu iekrājis pieredzi, zināšanas un paļāvību uz sevi un saviem uzticamajiem fotoaparātiem un objektīviem. Tomēr pēdējos gados arvien vairāk mani kņudina doma izdarīt kaut ko man pilnīgi jaunu un tajā pašā laikā ļoti izaicinošu, un pilnveidojošu visos līmeņos!

Es vēlos safotografēt vienas kāzas 2018. gadā ar savu mobilo telefonu! Un to es izdarīšu bez maksas.

Kādēļ es to vēlos darīt?

Esmu publicējis vairākus rakstus blogā, kur pierādu, ka mūsdienās ar mobilo telefonu kameru ir iespējams iegūt ļoti kvalitatīvas fotogrāfijas, tādā veidā aizstājot vajadzību pēc lielāka fotoaparāta.

Ar rakstiem, kuros pierādu telefona kameras spējas var iepazīties:

Kādu fotokameru izvēlēties?

Un:

Tomēr es vēlos ar telefonu fotografēt daudz izaicinošākos apstākļos, kā tikai ikdienas fotografēšanā!

Vai es vēlos būs galvenais fotogrāfs!?

Es ieteiktu izvēlēties pārbaudītas vērtības un galvenā fotogrāfa pienākumus tomēr atstāt fotogrāfam ar profesionālo kameru, bet man ļaut izpausties savā radošumā ar mobilo telefonu, radot lieliskas fotogrāfijas, kurās notverti dažādi kāzu dienas mirkļi!

Cik fotogrāfijas gala rezultātā saņemšu?

Uz šo jautājumu precīzi nevaru atbildēt, bet varētu būt sākot no 100 fotogrāfijām!

Cik tas izmaksās?

Tas ir bez maksas!

Ja tev ir vēlme būt šim īpašajam pārim, kuram safotografēju kāzas bez maksas un gala rezultātā piedzīvot kaut ko nebijušu un unikālu, droši piesakies līdz 10.03.2018. uz m.vecstaudzs@gmail.com ! Es gaidīšu ziņu!

Piesakoties lūgšu atsūtīt nelielu kāzu dienas plāna izklāstu. Tā kā fotografēšu tikai vienas kāzas, vēlos, lai tās būtu īstās gan man, gan Jums.

 

Savukārt, ja vienkārši vēlies atrast savām kāzām kāzu fotogrāfu, noteikti ieskaties manā mājaslapā -> www.sanhajietis.com 😉

Uz drīzu tikšanos 2018. gada kāzās! 😉